Tradare in familie

In jos

Tradare in familie

Mesaj  Frumusica_Scumpika la data de Mar Apr 19, 2011 8:45 am

Kanal D lansează un nou serial captivant, “Trădare în familie”.
Yavuz Bingol, îndrăgit actor turc şi cunoscut publicului din filmul "Three Monkeys", interpretează rolul lui Galup, personajul principal, în serialul “Trădare în familie”.

Povestea serialului are în centrul atenţiei familia Celebi, lider în industria textila, dar şi una dintre cele mai bogate din oraşul Bursa, Turcia.

Galip (Yavuz Bingol), patronul firmei şi Hanzade Celebi, soţia sa, au un fiu în vârstă de 10 ani, pe nume Omer care suferă de astm bronşic. Ei îşi iubesc enorm copilul şi fac tot ce le stă în putere ca micuţul să nu ducă lipsă de nimic şi să beneficieze de cel mai bun tratament.

Este o zi minunată de primăvară, iar familia Celebi aniversează ziua de naştere a fiului lor şi totul pare a fi desprins dintr-o carte cu poveşti. Toată lumea este acolo, Omer primeşte atenţia tuturor şi este foarte fericit. Viaţa familiei este netulburată până în momentul în care apare Candan, o tânără care susţine că este însărcinată cu fratele lui Galip, Akin.

Candan merge la un ziar renumit din Bursa şi le propune o ştire în acest sens, în ideea de a se răzbuna pe Akin şi familia Celebi care, consideră ea, au batjocorit-o.

Galip nu stă deoparte şi sare în ajutorul fratelui, încercând să rezolve această problemă pe cale amiabilă cu Candan, pentru a evita un scandal care le-ar afecta imaginea şi liniştea familiei.

Cei trei, Galip, Akin şi Candan, merg la un spital în Istanbul pentru a face testul de paternitate al copilului pe care Candan susţine că îl are în urma relaţiei pasagere cu Akin. Dintr-o greşeală a doctorului de la clinică, care era şi doctorul familei Celebi, Galip află că suferă de o boală şi nu poate avea copii.

În momentul acela Galip îşi dă seama că a fost trădat de soţia sa, că Omer nu este fiul său şi caută să afle adevărul.

Imagini:
avatar
Frumusica_Scumpika
Admin

Mesaje : 81
Data de înscriere : 16/04/2011
Varsta : 26
Localizare : Nush

Vezi profilul utilizatorului http://indisa.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum